Tuesday, 22 February 2011

ohh nasi goreng , ohh milo ais .

Baru lepas makan nasi goreng ni , tu yang hepi boleh nyanyi2 ni . tapi , tak sesedap masakan mama . meletopps ! nasi goreng yang Aiman makan dkat kdai mamak ni mcam ade yang kurang laa . ape ntah yang tak kene . tapi , milo ais dia .. kaw2 . btw , Aiman happy sangat sbb Aiman dah mula dapat 'feel' untuk ber-blog . haha . terima kasih laa kepada supporters terutamanya abg ben dan kak ben , uncle mat gebu  dan visitors . tak lupa juga kepada yg sudi membaca blog Aiman yg tak seberapa ini . akhir sekali , Aiman nak berpantun :
Buah Cempedak Diluar Pagar ,
Ambil Galah Tolong Jolokkan .
Aiman Blogger Sedang Belajar ,
Kalau Aiman Tanya Tolong Jawabkan .
 

7 comments:

  1. aiman ..
    pakai la kotak komen macam mama kamu punye tu..

    ReplyDelete
  2. aiman, kalau boleh, letak pic at least sekeping utk setaip entry yer :)

    gaya bahasa dh ok ni :) keep it up!!

    ReplyDelete
  3. Aiman pantun yer.. jap....

    Membeli baju di kedai nyonya,
    Selepas membeli terus pergi makan,
    Tak salah kalau nak tanya,
    Kalau malu bertanya nanti sesat jalan.

    ReplyDelete
  4. hehe comellnyeee la aiman tulis..siap berpantun pantun dah haaa...kim slm mama ye aiman:)

    ReplyDelete
  5. alololo..kiut ner anak sapa lah nie yea???

    ReplyDelete
  6. Mama aiman mmg gud in cooking!

    ReplyDelete