Wednesday, 23 February 2011

Hari yang agak 'busy'

Pagi tadi g skola .. bestt ! best sebab ada ceramah 'free' daripada dr.ape ntah name dia . lupe pulak . hehe . then , balik ! balik tu yg best tu , smpai je kat rumah ..dah ada makanan . nmpak macam sedap je , tapi mmg sedap pon . lauk untuk hari ini adalah ayam masak merah masakan mama . perghh .. sedapp ! dengan rasa pedas nya . uihh , habis sebotol air untuk Aiman sorang je . ehh ! lari topik pulak .. masuk balik ! hehe . habis je makan , Aiman terus buat h/work .. mlam pulak ada tuisyen . adoyai ! susahnya jadi pelajar . tapi takpe , susah-susah dahulu , senang-senang kemudian . betul ke ? lain macam je ayat ni .


  ... : sory takde pic , nnty malam Aiman edit . skrang ni tgah busy  -.-'

6 comments:

  1. betul sangat2... n menjadi pelajar lah saat yang paling bahagia...

    ReplyDelete
  2. best lah. suka n3 ni. very lah the selamba. hihi ..

    ReplyDelete
  3. mama : Aiman pon suka . hehe

    ReplyDelete
  4. kawen je aiman..
    kawen seronok tau..
    hahaahah...

    ReplyDelete
  5. kak diana : kawen ? malas laa , tak cukop umo lagi . nnty kene hambat ngan tok kadi kang . nnty tok kadi tu kate , kecik2 dah menggatal nak kawen .

    ReplyDelete